- Natuurkind, jongeren en de natuur. - http://www.natuurkind.nl -

Buitenfestival in het bos! Feel Good Sunday in Lage Vuursche.

[1]

Breng jij de zondag het liefst met je gezin door in de natuur?  Of wil je meer weten over eetbare planten en op je blote voeten het bos ontdekken? Op zondag 7 juli 2013 is de allereerste Feel Good Sunday! Bij landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche is een buitenfestival voor kinderen, ouders en grootouders. Het thema is: lekker genieten! Er is theater in het bos, akoestische muziek en er zijn allerlei buitenactiviteiten voor het hele gezin.

Luieren of wandelen?
Hoe ziet jouw ideale zondag er uit? Wat denk je van wegdromen in een hangmat en daarna schilderen in het BuitenAtelier terwijl je kinderen hutten bouwen of marshmallows roosteren boven een vuurtje? Maar misschien ga je liever wandelen terwijl de kinderen fantaseren in de LeesTent, leren jongleren en boogschieten. Persoonlijk kies ik voor het blote voetenpad en daarna wilde planten en kruiden proeven waarna ik na een drankje en een hapje ga dansen op de muziek van DJ Henning.

Van klein tot groot
[2]

Struinen je kinderen graag door de bossen of klimmen ze liever in bomen? Van knutselen tot gezelschapsspel er is voor iedereen vermaak op Feelgood Sunday [3].

Kortom: Dolce Far Niente – het zalige nietsdoen voor levensgenieters – jong en oud.

Wil je het hele programma zien of alvast kaarten kopen? [3] Kom met een vriendin, je partner of het hele gezin. En, er is maar een beperkt aantal kaarten. Reserveer dus nu je kaarten. Tot zondag 7 juli voor een feel good sunday.

 

 

[4]
1 reactie (Openen | Sluiten)

1 reactie Aan "Buitenfestival in het bos! Feel Good Sunday in Lage Vuursche."

#1 Pingback Door Natuuractiviteit: buitenfestival voor het hele … Op 13 juni 2013 @ 21:26

[…] Op zondag 7 juli 2013 is het Feel Good Sunday! Bij landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche is een buitenfestival voor het hele gezin. Wandelen, knutselen & muziek  […]