- Natuurkind, jongeren en de natuur. - http://www.natuurkind.nl -

Detective van de natuur.

struiner-en-publiek-s-graveland.jpg [1]Vanaf 14 september zal ik, Detective Jac. P. Struiner, mijn kantoor vestigen in Het Bezoekerscentrum ’s Graveland van Natuurmonumenten. Van overheidswege ben ik belast met het te vuur en te zwaard bestrijden van de misdaad in de dierenwereld. Mijn opdracht is kort gezegd: wie eet wie en is dat nou allemaal nodig?
Je kunt mij helpen door je op te laten leiden tot Aspirant-Speurneus. Samen gaan we op struintocht. Je krijgt een speurpakket mee met o.a een loep en afzetlint.

Elke misdaad wordt onder de loep genomen. Kun jij het oplossen? Draag allemaal je botje, veertje of schedeltje bij en breng de misdaad een halt toe!

In de expositie CSI ’s Graveland kun je mijn verzameling bewijsstukken bewonderen. Vrees niet! Het is niet alleen dood en verderf, maar ook sluwheid, verleiding, passie en schoonheid; een goede agent weet namelijk precies wat er in ‘zijn wijk’ gebeurt!
De expositie is van af 14 september tot en met 16 november te zien in Bezoekerscentrum ‘s-Graveland. Gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom. CSI ’s Graveland is opgezet door expositiemaker, natuurfotograaf en beroepsstruiner Jacco Steendam. Wordt jij ook aspirant speurneus?

[2]