- Natuurkind, jongeren en de natuur. - http://www.natuurkind.nl -

Met je smartphone het bos in! Een boek vol inspiratie.

 

Met je smartphone het bos in [1]

 

 

 

 

 

 

 

Ik blog al lang over kinderen de natuur, en daarnaast schrijf ik artikelen over onderwijs en ict. Die onderwerpen kun je natuurlijk ook combineren. Bij Leraar24 staat een dossier dat ik gemaakt heb: ict en de natuur [2]. Hoe zet je digitale middelen in om kinderen de natuur te laten ervaren en er van te leren? Daar is eigenlijk zo veel over te schrijven. En daarom verschijnt medio oktober 2013 mijn boek: Met je smartphone het bos in [3]. Op dit moment ben ik nog aan het schrijven.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van mijn vorderingen? Op mijn schrijvenblog [4] deel ik mijn ervaringen en de apps die ik gebruik. Het boek staat vol met tips en inspiratie voor fijne natuurbeleving, maar en komen ook lesideeën in voor het onderwijs. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief [4]  in het blokje onder mijn foto rechts.

[5]
1 reactie (Openen | Sluiten)

1 reactie Aan "Met je smartphone het bos in! Een boek vol inspiratie."

#1 Pingback Door Met je smartphone het bos in! Een boek vol insp… Op 31 augustus 2013 @ 10:24

[…] Natuurkind, jongeren en de natuur. De natuur dat zijn wij. … Hoe zet je digitale middelen in om kinderen de natuur te laten ervaren en er van te leren? Daar is eigenlijk zo veel over te …  […]