top of page
flower-meadow-1143739_1920.jpg

Workshops

Mijn passie is leven en opvoeden met natuur. Ik word daar heel enthousiast van, wil er alles over leren en dit met kinderen, ouders en opvoeders delen.

Zo ook met jou!

Hallo, ik ben Nora

Als kind heb ik veel in de natuur gespeeld, die ervaring motiveert mij in het werk dat ik nu doe. Na mijn opleiding pedagogiek ben ik gaan werken bij een groene kinderopvang die vooruitstrevend en idealistisch was. Ik heb daar veel geleerd over natuurlijke voeding, activiteiten waarbij de natuur is betrokken, het volgen van de natuurlijke ontwikkeling van het kind en nog veel meer. Tijdens dit werk zag ik hoe kinderen opbloeien in de natuur en dat wil ik delen!

Een tijdlang mocht ik de functie van beleidsmedewerker en coach bij een kinderopvang invullen, maar nu is het tijd om mij volledig te focussen op het delen van het belang van de natuur bij de ontwikkeling van kinderen met ouders en pedagogisch professionals.

  • LinkedIn
  • Instagram
opvoeden met de natuur.jpg
bonte koe8_edited.jpg

Workshop voor KDV en GOB

Naar buiten!

Tijdens deze workshop neem ik de deelnemers 1,5 uur mee de natuur in om zelf te ervaren hoe ze kinderen mee de natuur in kunnen nemen. Mijn doel is dat de deelnemers daarna op hun werkplek geïnspireerd en met praktische handvatten aan de slag gaan.

De investering is: 375,- exclusief BTW en reiskosten op basis van 20 personen.

Ik stem de workshop af op de doelgroep waarmee de deelnemers werken en als er specifieke vragen zijn neem ik deze er ook graag in mee.

20201014_152617.jpg

Workshop

Werken in het ritme van de natuur

In deze workshop neem ik de deelnemers mee in het ritme van de natuur. Aan de hand van wat er op dat moment in de natuur speelt bied ik de deelnemers creatieve en reflectieve oefeningen aan die hen verder helpt in de ontwikkeling.

De investering is: 345,- exclusief BTW en reiskosten op basis van 15 personen. De workshop duurt 1,5 uur.

Met deze verdiepende workshop wordt het bewustzijn op jezelf als professional en (daarmee) de professionaliteit van de deelnemers vergroot.

Reactie van een van de deelnemers

Nicole van Gastouderbureau Soof

Nora is een zacht persoon en op een rustige, kalme manier begeleidt ze de groep. Het bewust in het hier en nu zijn in de natuur, waar dan ook, is een sterk onderdeel van de workshop waardoor er misschien ook emoties kunnen loskomen. De workshop helpt je om dingen in te zien en daarmee verder te gaan. Je kunt het altijd toepassen op een situatie.

Neem contact op

Bedankt voor je bericht. Ik neem binnenkort contact op.

Ik neem je graag mee in de natuur!

Contact

info@natuurkind.nl
085 0702323

KvK: 72650877
BTW: NL002263135B15

Oude Klarendalseweg 23

6828 AZ Arnhem

bottom of page